• ПРОМОТИВЕН СЕТ 5 - КРОВЕН КУФЕР 470L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

ПРОМОТИВЕН СЕТ 5 - КРОВЕН КУФЕР 470L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

ПРОМОТИВЕН СЕТ 5 - КРОВЕН КУФЕР 470L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

Производител:Levup
Код на продуктот:LU470BL/K40000/K2850
Достапност:Out Of Stock
  • 19.500,00 ден.

    15.600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Промотивен сет - кровен куфер 470L + челични кровни носачиКровен куферКапацитет: 470L

Надворешни димензии: Д – 189 cm: Ш- 78 cm; В- 38 cm
Тежина на куферот: 
15 kg
Максимален товар: 
75 kg
Материјал: 
ABS + PMMA
Боја на капакот: Сатенска црна (достапен и во сатенска сива боја
)

Боја на долниот дел: Мат црна

Заклучување: Централно на 2 точки

Отварање: Еднострано

Монтажа на кровни носачи: со U стегачи или систем а брзостегачко фиксирање

Сертификати а квалитет: City Crash Test, TUV/GS, ISO PASS 11154

Аеродинамика: Направени тунелски тестови

*Со кровниот куфер следат ремени за прицврстување внатрешен товар       

Произведено во : :LEVUP Италија

 

Кровни носачи Две челични шипки (или алуминиумски шипки со 1000 денари доплата) + механизми + капачиња за механизмите

Шипките се достапни во следните должини: 112 cm, 130 cm, 150 cm
Максимална носивост: 75 kg
Максимална брзина на возење со монтирани кровни носачи: 130 km/h 
Сертификати за квалитет: TUV/GS

Произведено во: CAM Италија


 

Напомена: Задолжително е купувачот да не контактира пред нарачување на сетот за да се провери дали истиот е соодветен за неговото возило. 

ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ПОРАДИ ГАБАРИТНИТЕ ДИМЕНЗИИ