• Ланци за снег за лесни возила 9mm

Ланци за снег за лесни возила 9mm

Ланци за снег за лесни возила 9mm

Производител:OtoTop
Код на продуктот:49267
Достапност:1000
  • 1.600,00 ден.

    1.020,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Челични ланци за снег за лесни возила со дебелина 9mm.

Монтажата на ланците е едноставна, со обрач и самозатегнувач без вадење на тркало и подигање на возило. Спакувани се во цврста платнена торба.

Достапни во димензии за сите типови возила

Сертификати за квалитет: TUV/GS

Напомена: Пред да ги порачате ланците, молиме претходно телефонски да не исконтактирате за да ја определиме точната димензија.