• Професионален силиконски чистач за стакло

Професионален силиконски чистач за стакло

Професионален силиконски чистач за стакло

Производител:Kufieta
Код на продуктот:KU2109
Достапност:1000
  • 450,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Професионален силиконски чистач за стакло

Должина: 32 cm

Висина: 10 cm