• Чистач за стакло

Чистач за стакло

Чистач за стакло

Производител:Kufieta
Код на продуктот:KU3105
Достапност:1000
  • 140,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Чистач за стакло со гумичка за собирање на вода

Висина: 26 cm

Ширина: 25 cm