• Чистач за стакло

Чистач за стакло

Чистач за стакло

Производител:Kufieta
Код на продуктот:KU2122
Достапност:1000
  • 200,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Чистач за стакло со гумичка за собирање на вода

Висина: 23 cm

Ширина: 20 cm