• Turtle Wax спреј за отстранување инсекти, катран и смола

Turtle Wax спреј за отстранување инсекти, катран и смола

Turtle Wax спреј за отстранување инсекти, катран и смола

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG51778
Достапност:1000
  • 360,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 


Turtle Wax Bug & Tar remover лесно и ефективно отранува инсекти, катран, измет од птици и смола.

* #1 по продаваност во Европа за отстранување на инсекти и катран

* Со моќна формула за борба против дамките

* Безбедно за користење на метал, боена пластика и стакло

500ml