• Turtle Wax  Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Turtle Wax Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Turtle Wax Scratch Repair & Renew паста за гребаници со восок

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG50935
Достапност:999
  • 520,00 ден.


0 мислења Напиши мислењеЕдинствениот производ кој отстранува гребаници и ја заштитува третираната површина во исто време. Форулиран со прецизни абразиви безбедно отстранува лесни до тешки гребаници, холограми, трансфери на боја, дамки од вода и.т.н. Со додаден зацрвстувачкивосок кој ја заштитува површината. Резултатите се трајни и гребаниците не се враќаат по извесно време.

 

200ml