• Микрофиберна абсорбирачка крпа 40×60 cm

Микрофиберна абсорбирачка крпа 40×60 cm

Микрофиберна абсорбирачка крпа 40×60 cm

Производител:Cartech
Код на продуктот:A3875
Достапност:999
  • 150,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Микрофиберна абсорбирачка крпа

Димензија: 40×60 cm

Производот се продава на парче, без пакување