• Микрофиберна крпа 40×60 cm

Микрофиберна крпа 40×60 cm

Микрофиберна крпа 40×60 cm

Производител:Cartech
Код на продуктот:A3872
Достапност:1000
  • 150,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Микрофиберна крпа за повеќенаменска употреба

Димензија: 40×60 cm

Производот се продава на парче, без пакување