• Farad Compact Black кровни носачи за интегрални носачи

Farad Compact Black кровни носачи за интегрални носачи

Farad Compact Black кровни носачи за интегрални носачи

Производител:Farad
Код на продуктот:FA/CO BLK LX
Достапност:1000
  • 8.600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Farad Compact кровните носачи се иоздвојуваат од секој друг модел со нивниот софистициран аеродинамичен дизајн, одличен квалитет, издржливост и едноставна монтажа и демонтажа.

Овие кровни носачи се за возила со вградени фабрички шипки прилепени за кровот.

Сет од две шипки и механизми соодветни за возилото.

Со кодиран систем за заклучување.

Максимална носивост: 100kg

Материјал: Алуминиум
Сертификати за квалитет: TUV/
GS

Произведено во: Farad Италија

 

Напомена: 

*Задолжително е клиентот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме должината на шипките и соодветните механизми за возилото.