• Peruzzo Milano Aluminium за 3 велосипеди

Peruzzo Milano Aluminium за 3 велосипеди

Peruzzo Milano Aluminium за 3 велосипеди

Производител:Peruzzo
Код на продуктот:PE620
Достапност:1000
  • 7.500,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за 3 велосипеди со монтажа на 5-та врата.

·         Со дупли горни ремени за обезбедување максиманлан сигурност на најоптеретениот дел.

·         Задни ремени со систем против отскокнување

·         Секој од 6-те ремени е тестиран до 250кг

·         Сите куки се тестирани до 350кг

·         Со патентиран систем за шок абсорбција на рамот

·         Дупла безбедност со дупли ремени за прицврстување за рамот

·         Се склопува рамно за складирање
 

МАТЕРИЈАЛ

Алуминиум diam.30

БОЈА

сива

БРОЈ НА ВЕЛОСИПЕДИ

3

МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА ПО ВЕЛОСИПЕД (KG)

15

ФИКСИРАЊЕ

рам

МАКСИМАЛНА ДИМЕНЗИЈА 
НА ВЕЛОСИПЕДОТ (INCH)

29"

МАКСИМАЛНА ШИРИНА НА ТРКАЛАТА (MM)

Сите

МАКСИМАЛНО РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ТРКАЛАТА (MM)

сите

РАСТОЈАНИЕ ПОМЕЃУ ДЕЛОВИТЕ ЗА ПОТПОРА
НА ВЕЛОСИПЕДИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

315

СИСТЕМ ЗА ЗАШТИТА НА РАМ

има

СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ДРЖАЧОТ 
ЗА АВТОМОБИЛОТ

нема

ДИМЕНЗИИ НА ДРЖАЧОТ (MM)

120*64*23

ТЕЖИНА (KG)

5,93

сертификати

Tuv/gs

 

Произведено во: Peruzzo Италија