• Противпожарен апарат 750ml

Противпожарен апарат 750ml

Противпожарен апарат 750ml

Производител:Cartech
Код на продуктот:A4903
Достапност:1000
  • 700,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

Противпожарен апарат со пенасто полнење и индикатор во боја во случај на претекување.

Само за мали извори на пожар. Мало и компактно пакување, одлично за во автомобил.

 

750мл