• Гумички за бришачи метлици

Гумички за бришачи метлици

Гумички за бришачи метлици

Производител:Cartech
Код на продуктот:A8184
Достапност:1000
  • 120,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Графитни гумички - метлици за бришачи – 2 парчиња

Димензија: 60 cm