• Levup Space Silver 530L

Levup Space Silver 530L

Levup Space Silver 530L

Производител:Levup
Код на продуктот:LU530S
Достапност:1000
  • 16.400,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Капацитет: 530L

Надворешни димензии: Д – 201 cm; Ш – 90 cm; В – 40 cm
Тежина на куферот: 
16,5 kg
Максимален товар: 
75 kg
Материјал: 
ABS + PMMA
Боја на капакот: Сива глазирана (достапен во црна глазирана
 и мат сива)
Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно на 3 точки
Отварање: Еднострано
Монтажа на кровни носачи: Со U-стегачи или систем за брзозатегачко фиксирање
Сертификати за квалитет: City Crash Test, TÜV/GS, ISO PASS 11154
Аеродинамика: Направени тунелски тестови

*Со кровниот куфер следат ремени за прицврстување внатрешен товар       


Произведено во: LEVUP Италија

ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА