• Farad Aerodynamic gray кровни носачи за интегрални носачи

Farad Aerodynamic gray кровни носачи за интегрални носачи

Farad Aerodynamic gray кровни носачи за интегрални носачи

Производител:Farad
Код на продуктот:FA/AERO GRA BM
Достапност:1000
  • 6.100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Кровни носачи за возила со интегрални надолжни ролови споени со кровот. Сет од две шипки со механизми соодветни за возилото. 

Со кодиран систем за заклучување. 
Шипките се достапни во следните должини: 110
cm, 120 cm, 130 cm

Максимална носивост: 100kg

Материјал: Алуминиум

Сертификати за квалитет: TUV/GS

Произведено во: Farad Италија

Напомена: 

*Задолжително е купувачот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме должината на шипките и соодветните механизми за неговото возило.