• Средство за чистење и полирање на возила

Средство за чистење и полирање на возила

Средство за чистење и полирање на возила

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6351
Достапност:994
  • 200,00 ден.

    100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Средство за чистење и полирање на возила со висококвалитетни сосотојки. Безбеден да се користи на автомобили, камиони и моторцикли.

500 ml