• Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА

Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА

Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG7343
Достапност:971
  • 250,00 ден.

    180,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Отстранува нечистотии, масни наслаги и дамки од стаклени површини.

Остава површина отпорна на дожд и замаглување.

Начин на употреба:

1. Нанесете од производот на површината

2. Пребришете со чиста хартиена или микрофиберна крпа.

3. Повторете ја постапката за подолготраен ефект.

Пакување: 500ml

+ ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА