• Каиши за товар 2x5m

Каиши за товар 2x5m

Каиши за товар 2x5m

Производител:OtoTop
Код на продуктот:3262
Достапност:1000
  • 290,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Најлонски каиши (2 парчиња) за врзување товар со две метални куки и стоп систем за заклучување.
Должина: 5 m
Шир
ина:
 2.5 cm