• Каиш за товар со крцкалка 10m

Каиш за товар со крцкалка 10m

Каиш за товар со крцкалка 10m

Производител:OtoTop
Код на продуктот:4402
Достапност:Out Of Stock
  • 2.300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Најлонски каиш (1 парче) со крцкалка за врзување на товар.
Должина: 10 m
Шир
ина:
 5 cm
Камионски, со GS/ TUV сертификат за квалитет.