• Церади

Церади

Церади

Производител:OtoTop
Код на продуктот:N143
Достапност:1000
  • 6.400,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење


Церади кои се употребуваат за заштита на автомобилот од сонце во летниот период или од снег во зима.

*UV заштита

*100% водоотпорни

*100% рефлектираат

*Ултрасонично спојување на деловите за максимална издржливост

*2 отвори за вентилација

*Преден и заден еластичен раб за оптимално поставување на автомобилот

*Безбедносни каиши за прицврстување на церадата

*Дебела PVC површина со постава


Достапни димензии:



SEDANE MEDIUM

Должина: 432 цм.
Ширина: 1
65 цм.




HATCH BACK SMALL
Должина: 380 цм.
Ширина: 13
5 цм.

HATCH BACK MEDIUM
Должина: 406 цм.
Ширина: 14
5 цм.

HATCH BACK LARGE
Должина: 429 цм.
Ширина: 1
65 цм.