• Силиконска патосница

Силиконска патосница

Силиконска патосница

Производител:Eurostil
Код на продуктот:1350
Достапност:1000
  • 1.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Водоотпорна

Еденоставна за чистење

1парче