• Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

Производител:OtoTop
Код на продуктот:E6795
Достапност:999
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

*Со еден цилиндар и два адаптери
*Прецизен манометар
*Гумиран дел за пумпање
*Заклучување за полесно складирање
*Притисок на пумпање поголем од 100 PSI
*Соодветна за пумпање на: гуми на возила, гуми на велосипеди, предмети на надувување, спортски топки и сл.