• ножна пумпа со два цилиндри

ножна пумпа со два цилиндри

ножна пумпа со два цилиндри

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E6766
Достапност:998
  • 500,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Висококвалитетна пумпа со два цилиндри, манометар и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топки и.т.н