• Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

Ножна пумпа со еден цилиндер

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E6764
Достапност:991
  • 850,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Висококвалитетна пумпа со еден цилиндер, манометар и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топки и.т.н.