• Мал компресор 12V

Мал компресор 12V

Мал компресор 12V

Производител:OtoTop
Код на продуктот:6609501
Достапност:Out Of Stock
  • 430,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Мал компресор (12V) за пумпање и дишење на топки, душеци. Со 3 метри продолжен кабел и прекинувач како и 3 разни приклучоци. Приклучување на утичница за запалка во возило.