• Метален компресор 100psi

Метален компресор 100psi

Метален компресор 100psi

Производител:Eurostil
Код на продуктот:Е6767
Достапност:1000
  • 1.850,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Висококвалитетен компресор на 12V, со манометар, растегливо црево и додатоци за пумпање на велосипеди, душеци, топки и.т.н. Се приклучува на запалката од возилото. Доволно долг продолжен кабел за да достигне до сите тркала на вашиот автомобил. Тивок при работа, без големи вибрации. Со комплетот доаѓа и торбица за складирање на компресорот. Вграден прекунувач за вклучување и исклучување на самиот компресор.