• Флуоросцентен елек

Флуоросцентен елек

Флуоросцентен елек

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E6710
Достапност:999
  • 200,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Рефлектирачки, безбедносен елек.  
**Сертификат ЕN471 - CE
Состав: полиестер
Големина: XL