• Освежувач Fresh Bag

Освежувач Fresh Bag

Освежувач Fresh Bag

Производител:Dr. Marcus
Код на продуктот:DR430
Достапност:995
  • 100,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење


Мултифункционален освежувач кој може да се смести во автомобил, канцеларија или дом. Вреќичката изработена од тул, наполнета со испарфимирани топчиња во француски парфем, ќе го исполнат просторот со долготрајна свежина до 45 дена. 

Употреба: Овој освежувач е наменет да виси во ентериерот на возилото. Препорачливо е тоа да биде на ретровизор или на кука лоцирана во ентериерот на возилото. Овој производ не треба да допира пластични елементи во ентериерот.