• cam Dynamic 370L

cam Dynamic 370L

cam Dynamic 370L

Производител:Cam
Код на продуктот:K1644
Достапност:1000
  • 12.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Капацитет: 370L

Надворешни димензии: Д - 131 cm; Ш - 78 cm; В - 43 cm
Тежина на куферот: 11 kg
Максимален товар: 50 kg
Материјал: ABS
Боја на капакот: Темно сива со висок сјај
Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно
Отварање: Од една страна
Монтажа на кровни носачи: Со U-приклучок на шрафење
Сертификати за квалитет: TUV/GS
Аеродинамика: Направени тунелски тестови

Произведено во: CAM Италија


ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ПОРАДИ ГАБАРИТНИТЕ ДИМЕНЗИИ