Kent


10 Работнички микрофибер крпи

10 Работнички микрофибер крпи

380,00 ден.

10 Работнички микрофибер крпи

Сет од 10 микрофибер, работнички крпи со димензии 30x30 cm.Идеални за во работилницаСо висок степен ..

380,00 ден.

2 во 1 Микро-волнена ракавица за миење

2 во 1 Микро-волнена ракавица за миење

Оваа 2 во 1 ракавица за миење има уникатна микро-волнена страна која впива поголема количина на шамп..

160,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 микрофибер пад за миење

260,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 пад за миење: Мрежеста страна - отстранува тврдоглави дамки од бубачки и нечис..

260,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 микрофибер пад за миење

300,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 пад за миење: Мрежеста страна - отстранува тврдоглави дамки од бубачки и нечистот..

300,00 ден.

2 Специјални четки за детали

2 Специјални четки за детали

70,00 ден.

2 Специјални четки за детали

Овој сет содржи 2 специјални четки за детали: ЧЕЛИЧНА: За отстранување на корозија и оксидиран ..

70,00 ден.

3 Микрофибер крпи

3 Микрофибер крпи

200,00 ден.

3 Микрофибер крпи

Микрофибер крпи за чистење, сушење или полирање со димензии: 40х30 cmПрепорачана употреба: Микрофибе..

200,00 ден.

3 Специјални четки за детали

3 Специјални четки за детали

150,00 ден.

3 Специјални четки за детали

Овој сет содржи 3 специјални четки за детали: ЧЕЛИЧНА: За отстранување на корозија и оксидиран ..

150,00 ден.

36 Микрофибер крпи за секаква употреба

36 Микрофибер крпи за секаква употреба

Сет од 36 микрофибер крпи за секаква употреба кои се магнет за прашина.Изработени од микрофиберЧиста..

1.440,00 ден.

5 памучни крпи за полирање

5 памучни крпи за полирање

300,00 ден.

5 памучни крпи за полирање

5 меки крпи за полирање, изработени од 100% памук за спречување на било каква шанса од создавање гре..

300,00 ден.

6 Микрофибер крпи за чистење

6 Микрофибер крпи за чистење

360,00 ден.

6 Микрофибер крпи за чистење

Сет од 6 микрофибер крпи со димензии: 30x40 cmМикрофибер влакната привлекуваат и подигаат нечистотиј..

360,00 ден.

Џамбо сунѓер

Џамбо сунѓер

120,00 ден.

Џамбо сунѓер

Висококвалитетен џамбо сунѓер за миење возила во вакуумирано пакување со димензии: 21 x 12 x 7.5 cm...

120,00 ден.

Голем прашко

Голем прашко

370,00 ден.

Голем прашко

Овој микрофибер прашко има ултра-апсорбирачки својства, привлекува и подигнува нечистотија и праши..

370,00 ден.

Гребач + чистач за стакло

Гребач + чистач за стакло

110,00 ден.

Гребач + чистач за стакло

Гребач за мраз со гумен и сунѓерест дел за чистење на стакло. Достапен во неколку бои.Димензии: 19cm..

110,00 ден.

Еленска крпа

Еленска крпа

250,00 ден.

Еленска крпа

Оваа PVA, синтетичка, еленска крпа има големи апсорбирачки својства и е исклучително мека и нежа, а ..

250,00 ден.

Еленска крпа-Large

Еленска крпа-Large

450,00 ден.

Еленска крпа-Large

Оваа PVA, синтетичка, еленска крпа има големи апсорбирачки својства и е исклучително мека и нежа, а..

450,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 48 (4 страни)