Peruzzo


Cool bike rack држач за на ѕид

Cool bike rack држач за на ѕид

2.300,00 ден.

Cool bike rack држач за на ѕид

Cool bike rack е држач за велосипед кој се поставува на ѕид. Практично решение за складирање на ве..

2.300,00 ден.

Peruzzo Arezzo 4 за 4 велосипеди

Peruzzo Arezzo 4 за 4 велосипеди

5.200,00 ден.

Peruzzo Arezzo 4 за 4 велосипеди

Држач за 4 велосипеди кој се монтира на кука. • Систем за брзо монтирање и демонтирање; • Вклуче..

5.200,00 ден.

peruzzo BdG за 1 велосипед

peruzzo BdG за 1 велосипед

2.300,00 ден.

peruzzo BdG за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на петта врата.• Цврсти горни држачи за фиксирање;• Долни каиши ..

2.300,00 ден.

Peruzzo Carry Angel - приколка за велосипед

Peruzzo Carry Angel - приколка за велосипед

11.500,00 ден.

Peruzzo Carry Angel - приколка за велосипед

Приколка за велосипед• Минимален дијаметар на тркало: 25” (635mm)• Носивост: 30kg Произведено в..

11.500,00 ден.

Peruzzo Cruiser Delux за 3 велосипеди

Peruzzo Cruiser Delux за 3 велосипеди

3.000,00 ден.

Peruzzo Cruiser Delux за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.Дупли горни каиш..

3.000,00 ден.

peruzzo Cruising за 2 велосипеди

peruzzo Cruising за 2 велосипеди

3.100,00 ден.

peruzzo Cruising за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на кука. • Систем за брзо монтирање и демонтирање; • Дополн..

3.100,00 ден.

peruzzo Firenze 2 за 2 велосипеди

peruzzo Firenze 2 за 2 велосипеди

10.800,00 ден.

peruzzo Firenze 2 за 2 велосипеди

Држач за 2 велосипеди кој се монтира на петта врата.Целосно склопенСоодветен за 29" велосипеди и FAT..

10.800,00 ден.

Peruzzo Firenze 3 за 3 велосипеди

Peruzzo Firenze 3 за 3 велосипеди

11.500,00 ден.

Peruzzo Firenze 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на петта врата. Целосно склопен Соодветен за 29" велоси..

11.500,00 ден.

Peruzzo Imola за 1 велосипед

Peruzzo Imola за 1 велосипед

2.400,00 ден.

Peruzzo Imola за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. • Ис..

2.400,00 ден.

Peruzzo Lucky Two за 1 велосипед

Peruzzo Lucky Two за 1 велосипед

1.300,00 ден.

Peruzzo Lucky Two за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. • Основната V-шипка е поделена на два дела за..

1.300,00 ден.

Peruzzo Milano за 3 велосипеди

Peruzzo Milano за 3 велосипеди

5.600,00 ден.

Peruzzo Milano за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.Дупли горни каиш..

5.600,00 ден.

Peruzzo Modena за 1 велосипед

Peruzzo Modena за 1 велосипед

1.500,00 ден.

Peruzzo Modena за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. • Исклучително силно стегање на рамот; • О..

1.500,00 ден.

peruzzo Monza за 1 велосипед

peruzzo Monza за 1 велосипед

4.100,00 ден.

peruzzo Monza за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.• Исклучително силно стегање на рамот;• Прилаго..

4.100,00 ден.

Peruzzo Napoli за 1 велосипед

Peruzzo Napoli за 1 велосипед

2.900,00 ден.

Peruzzo Napoli за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи. • Исклучително силно стегање на рамот; • В..

2.900,00 ден.

Peruzzo New Cruiser за 3 велосипеди

Peruzzo New Cruiser за 3 велосипеди

2.700,00 ден.

Peruzzo New Cruiser за 3 велосипеди

  Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата.  Ду..

2.700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 39 (3 страни)