Menabo


menabo Top Bike за 1 велосипед

menabo Top Bike за 1 велосипед

1.500,00 ден.

menabo Top Bike за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Без систем за заклучување.  Те..

1.500,00 ден.

 Menabo Yelo за 6 пара скии

Menabo Yelo за 6 пара скии

7.000,00 ден.

Menabo Yelo за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

7.000,00 ден.

CARBON 320L

CARBON 320L

7.600,00 ден.

CARBON 320L

Капацитет: 320LНадворешни димензии: Д – 130 cm; Ш – 78 cm; В – 35 cmТежина ..

7.600,00 ден.

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Сет пластични подметачи за зголемување на висината на држачите за скии во случај растојанието помеѓ..

600,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

8.000,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 3 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) или 2 сно..

8.000,00 ден.

Menabo Asso  за 1 велосипед

Menabo Asso за 1 велосипед

4.100,00 ден.

Menabo Asso за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Со вклучен систем за заклучување. ..

4.100,00 ден.

Menabo Bike Pro  за 1 велосипед

Menabo Bike Pro за 1 велосипед

2.800,00 ден.

Menabo Bike Pro за 1 велосипед

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.  Без систем за заклучување.  Те..

2.800,00 ден.

Menabo Biki за 3 велосипеди

Menabo Biki за 3 велосипеди

2.650,00 ден.

Menabo Biki за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на возилото, на 5-та врата. Без систем за закл..

2.650,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

5.850,00 ден.

menabo Boa 3 за 3 велосипеди

Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на џип возилото, на резервната гума. Без систе..

5.850,00 ден.

Menabo Boxxy 330L

Menabo Boxxy 330L

13.400,00 ден.

Menabo Boxxy 330L

Капацитет: 330LНадворешнидимензии: Д - 138 cm; Ш - 79 cm; В - 37 cmТежина: 12 kgМаксимален товар: 40..

13.400,00 ден.

Menabo Brio XL за караван возила

Menabo Brio XL за караван возила

4.200,00 ден.

Menabo Brio XL за караван возила

Кровни носачи за караван возила.Со систем за заклучување. Димензии: Д - 135 cm; Ш - 13 cm; В - 10...

4.200,00 ден.

Menabo Brio за караван возила

Menabo Brio за караван возила

3.900,00 ден.

Menabo Brio за караван возила

Кровни носачи за караван возила.Со систем за заклучување. Димензии: Д - 120 cm; Ш - 13 cm; В - 10.5..

3.900,00 ден.

Menabo Delta Black - алуминиумски кровни носачи

Menabo Delta Black - алуминиумски кровни носачи

Две алуминиумски шипки во црна боја + механизми + капачиња за механизмитеМаксимална носивост: 50 kg ..

7.700,00 ден.

Menabo Delta Silver алуминиумски кровни носачи

Menabo Delta Silver алуминиумски кровни носачи

Две алуминиумски шипки во сребрена боја + механизми + капачиња за механизмитеМаксимална носивост: 50..

7.200,00 ден.

menabo diamond black 450l

menabo diamond black 450l

18.900,00 ден.

menabo diamond black 450l

Капацитет: 450LНадворешни димензии: Д - 163 cm; Ш - 90,7 cm; В - 36 cmВнатрешни димензии: Д - 1..

18.900,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 101 (7 страни)