Полирање на возила


     

Еуростил работи полирање возила од 1998 година.

* Процедурата на полирање е долготрајна и бара големо искуство. Третманот трае од 3 до 4 часа.
* Користиме исклучиво политури Turtle Wax (Англија) - најстариот бренд во светот за производствона полир пасти и млеко.
* Користиме полир машини со точно одреден број на вртежи и многудруги алатки и помагала. 
* Краен ефект: блескав сјај на лакот со наненсена восочна заштита, филм кој трае и над една година доколку возилото не се пере во перални со пени и пестициди кои го одстрануваат восокот.
* По полирањето, препорачуваме редовно миење на возилото со Turtle Wax или 
Dr.Marcus восочен шампон.

Нема продукти во оваа категорија.