Хемиско чистење на возила


     


Еуростил работи хемиско чистење од 1995 година.

* Се чисти ентериерот внатре, подот, кровот и багажниот простор со резервното тркало.
* Се работи со професионални машини и алатки за таа цел, хемиски средства, активни пени и друго.
* Многу важно е тоа што ние не користиме вода во процесот на чистење така што го нема оној непријатен мирис на мувла.
* Седиштата од возилото не ги вадиме од причина што може да дојде до несакани оштетувања на возилото како и активирање на airbag контролна сијаличка.
* Целиот третман трае од 6 до 10часа во зависност од тоа колку возилото е извалкано.
* Крајниот ефект е потполно чисто, ново возило и задоволен клиент.

Нема продукти во оваа категорија.