ОСТАНАТИ УСЛУГИ

Хемиско чистење на возила 

Еуростил работи од 1995 година.

* Се чисти ентериерот внатре, подот, кровот и багажниот простор со резервното тркало.
* Се работи со професионални машини и алатки за таа цел, хемиски средства, активни пени и друго.
* Многу важно е тоа што ние не користиме вода во процесот на чистење така што го нема оној непријатен мирис на мувла.
* Седиштата од возилото не ги вадиме од причина што може да дојде до несакани оштетувања на возилото како и активирање на airbag контролна сијаличка.
* Целиот третман трае од 6 до 10 часа во зависност од тоа колку возилото е извалкано.
* Крајниот ефект е потполно чисто, ново возило и задоволенклиент.

Полирање на возила 

Еуростил работи од 1998 година.

* Процедурата на полирање е долготрајна и бара големо искуство. Третманот трае од 3 до 4 часа.
* Користиме исклучиво политури Turtle Wax (Англија) - најстариот бренд во светот за производствона полир пасти и млеко.
* Користиме полир машини со точно одреден број на вртежи и многудруги алатки и помагала.
* Краен ефект: блескав сјај на лакот со наненсена восочназаштита, филм кој трае и над една година доколку возилото не се пере во перални со пени и пестициди кои го одстрануваат восокот.
* По полирањето, препорачуваме редовно миење на возилото со Turtle Wax или
Dr.Marcus восочен шампон.

Перење на автонавлаки

На барање на нашите клиенти почнавме со нешто ново, комплетна услуга перење наавтонавлаки.

* Се вадат автонавлаките од наша страна, се перат, се корегираат некои мали недостатоци доколку ги има како на пример замена на скинати ластици и слично.
* Потоа се монтира чистата навлака. Целата процедуратрае еден до два дена. Сето ова го добивате за симболична цена.
* Нашите автонавлаки со соодветно перење и стручно монтирање имаат долг век на траење.

Полирање на фарови


Полирањето на автомобилски фарови вршиме со употреба на специјални, професионални средства, полири, машинии полир падови. Резултатот се комплетно реставрирани фарови – се враќа јасностана бледите и пожолтени предни светла, а со тоа е зголемена видливоста при возење.