Канистри, инки и сифониГумички за канистер

Гумички за канистер

80,00 ден.

Гумички за канистер

Резервни гумички за дихтување на метални канистри...

80,00 ден.

Инка

Инка

80,00 ден.

Инка

Пластична инка со додаток - продолжеток..

80,00 ден.

Инка

Инка

100,00 ден.

Инка

Пластична дводелна инка, со додаток аголна млазница. ..

100,00 ден.

Инка

Инка

140,00 ден.

Инка

Пластична троделна инка, со филтер и аголна млазница. ..

140,00 ден.

Метален канистер 10L

Метален канистер 10L

1.330,00 ден.

Метален канистер 10L

Метален канистер за складирање на бензин и дизел од 10L. Изработен од 0.88 челик. Безбеден за тра..

1.330,00 ден.

Метален канистер 20L

Метален канистер 20L

1.550,00 ден.

Метален канистер 20L

Метален канистер за складирање на бензин и дизел од 20L.Изработен од 0.88 челик.Безбеден за транспор..

1.550,00 ден.

Метален канистер 5L

Метален канистер 5L

1.250,00 ден.

Метален канистер 5L

Метален канистер со капацитет од 5L. За безбедно складирање и транспорт на течности. ..

1.250,00 ден.

Метален продолжеток за канистер

Метален продолжеток за канистер

Метален продолжеток за канистри од 10L и 20L...

200,00 ден.

Метален продолжеток за канистер со филтер

Метален продолжеток за канистер со филтер

 Метален продолжеток за канистер со филтер ..

200,00 ден.

Пластичен канистер 10L

Пластичен канистер 10L

400,00 ден.

Пластичен канистер 10L

Пластичен канистер со капацитет од 10L и додаток инка. За безбедно складирање и транспорт на течност..

400,00 ден.

Пластичен канистер 5L

Пластичен канистер 5L

300,00 ден.

Пластичен канистер 5L

Пластичен канистер со капацитет од 5L и додаток инка. За безбедно складирање и транспорт на теч..

300,00 ден.

Сет универзални инки

Сет универзални инки

100,00 ден.

Сет универзални инки

Сет од 4 универзални, пластични инки со дијаметар: 38 mm, 61 mm, 90 mm и 112 mm...

100,00 ден.

Сифон за преточување течности

Сифон за преточување течности

..

80,00 ден.

Сифон за преточување течности

Сифон за преточување течности

100,00 ден.

Сифон за преточување течности

Должина на влезно цевче: 40 cm Должина на излезно цевче: 60 cm..

100,00 ден.

Прикажани 1 до 14 од 14 (1 страни)