Каиши и јажиња за товар, стегиКаиш за прицврстување со крцкалка

Каиш за прицврстување со крцкалка

Каиш за прицврстување на товар, со крцкалка. Димензии: 25 cm x 5 mНачин на употреба:  1. Сме..

260,00 ден.

Каиш за прицврстување со крцкалка 5m

Каиш за прицврстување со крцкалка 5m

Каиш за прицврстување товар со должина 5m, со крцкалка. Производот е повеќенаменски, за прицвр..

200,00 ден.

Каиш за прицврстување товар 1x5m

Каиш за прицврстување товар 1x5m

80,00 ден.

Каиш за прицврстување товар 1x5m

Каиш за прицврстување товар со должина 5m.  Производот е повеќенаменски, за прицврстување на ..

80,00 ден.

Каиш за товар 1x5м

Каиш за товар 1x5м

160,00 ден.

Каиш за товар 1x5м

Се употребува како помагало за силно и безбедно прицврстување на разни товари во автомобили, занаетч..

160,00 ден.

Каиш за товар со крцкалка

Каиш за товар со крцкалка

400,00 ден.

Каиш за товар со крцкалка

Каиш за прицврстување на товар, со крцкалка и куки. Димензии: 25 cm x 5 m Начин на употреба:&nbs..

400,00 ден.

Каиш за товар со крцкалка 10m

Каиш за товар со крцкалка 10m

2.300,00 ден.

Каиш за товар со крцкалка 10m

Најлонски каиш (1 парче) со крцкалка за врзување на товар. Должина: 10 m Ширина: 5 cm ..

2.300,00 ден.

Каиши за багаж 2х2.5m

Каиши за багаж 2х2.5m

140,00 ден.

Каиши за багаж 2х2.5m

Два каиши за прицврстување товар со должина 2.5m. Производот е повеќенаменски, за прицврстување..

140,00 ден.

Каиши за прицврстување товар 2х2.5m

Каиши за прицврстување товар 2х2.5m

Два каиши за прицврстување товар со должина 2.5m. Производот е повеќенаменски, за прицврстување..

100,00 ден.

Ластици за товар со 8 куки

Ластици за товар со 8 куки

240,00 ден.

Ластици за товар со 8 куки

Ластици за врзување товар, со 8 метални куки...

240,00 ден.

Латекс ластик за товар со 2 куки

Латекс ластик за товар со 2 куки

100,00 ден.

Латекс ластик за товар со 2 куки

Латекс ластик за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на..

100,00 ден.

Латекс ластик за товар со 2 метални  куки

Латекс ластик за товар со 2 метални куки

Латекс ластик за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на..

80,00 ден.

Мрежа за товар

Мрежа за товар

380,00 ден.

Мрежа за товар

Повеќенаменска еластична мрежа пластични куку идеална за зацврстување на багаж на кров или внат..

380,00 ден.

мрежа за товар

мрежа за товар

400,00 ден.

мрежа за товар

Повеќенаменска еластична мрежа со димензии 90х120 цм. и 12 пластични куки идеална за прицвртувањ..

400,00 ден.

Пластични стеги 10cm

Пластични стеги 10cm

60,00 ден.

Пластични стеги 10cm

Пластични стеги за прицврстување со должина 10 cm. 80 парчиња..

60,00 ден.

Пластични стеги 15cm

Пластични стеги 15cm

80,00 ден.

Пластични стеги 15cm

Пластични стеги за прицврстување со должина 15 cm.80 парчиња..

80,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 16 (2 страни)