Сунѓери и апликатори

Сунѓери и апликатори3 Полир сунѓери со рачка

3 Полир сунѓери со рачка

250,00 ден.

3 Полир сунѓери со рачка

3 полир сунѓери-падови идеални за полирање на ентериерот и екстериерот на вашиот автомобил. Рачката ..

250,00 ден.

Џамбо сунѓер

Џамбо сунѓер

120,00 ден.

Џамбо сунѓер

Висококвалитетен џамбо сунѓер за миење возила во вакуумирано пакување со димензии: 21 x 12 x 7.5 cm...

120,00 ден.

Микрофибер апликатор за восок со џеб

Микрофибер апликатор за восок со џеб

Микрофиберен апликатор за восок со џебДимензии:⌀12,5cmДебелина: 2cm..

55,00 ден.

Микрофибер пад за миење со шампон

Микрофибер пад за миење со шампон

Овој микрофибер пад за миење автомобили е изработен од ултра мек микрофибер кој лесно подигнува нечи..

200,00 ден.

Микрофибер пад за одмаглување стакло

Микрофибер пад за одмаглување стакло

Микрофибер пад идеален за одмаглување прозорци и огледала.Препорачана нега: По употреба, исперете го..

100,00 ден.

Микрофибер пад за одмаглување стакло - розев

Микрофибер пад за одмаглување стакло - розев

Микрофибер пад идеален за одмаглување прозорци и огледала. Препорачана нега: По употреба,..

120,00 ден.

Микрофибер пад за полирање стакло

Микрофибер пад за полирање стакло

Овој микрофибер пад за полирање служи за полирање на сите стаклени површини. Помага во одржување на..

120,00 ден.

мултифункционален сунѓер апликатор

мултифункционален сунѓер апликатор

Мултифункционален сунѓер апликатор. Соодветен за нанесување восок или средство за чистење и нега на..

50,00 ден.

Сет за миење возила

Сет за миење возила

820,00 ден.

Сет за миење возила

Овој сет за миење возила содржи: Кофа - 10LШампон со восокСунѓер за миењеСунѓер за отстранување..

820,00 ден.

Сет за миење возила

Сет за миење возила

820,00 ден.

Сет за миење возила

Овој сет за миење возила содржи: Кофа - 10LШампон со восокСунѓер за миењеСинтетичка еленска крп..

820,00 ден.

Сет за нега на возила - розев

Сет за нега на возила - розев

600,00 ден.

Сет за нега на возила - розев

Сетот содржи: 2 во 1 микрофибер пад за миењеМрежеста страна - отстранува твр..

600,00 ден.

Сет за нега на возила - син

Сет за нега на возила - син

600,00 ден.

Сет за нега на возила - син

Сетот содржи:2 во 1 микрофибер пад за миењеМрежеста страна - отстранува тврдоглави дамки о..

600,00 ден.

Сунѓер - ракавица за миење

Сунѓер - ракавица за миење

160,00 ден.

Сунѓер - ракавица за миење

Мек сунѓер - ракавица за миење возила. Уникатниот дизајн овозможува заштита на прстите и ноктите при..

160,00 ден.

Сунѓер апликатор

Сунѓер апликатор

300,00 ден.

Сунѓер апликатор

Овој сунѓер-апликатор е идеален начин за нанесување на секакви средства за негување и чистење на во..

300,00 ден.

Сунѓер за миење

Сунѓер за миење

150,00 ден.

Сунѓер за миење

Мек сунѓер за миење возила. Уникатниот дизајн овозможува заштита на прстите и ноктите при миење...

150,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 21 (2 страни)