Бебешки седиштаCompass 0-10kg
Sale

Compass 0-10kg

3.200,00 ден.2.850,00 ден.

Compass 0-10kg

Compass е бебешко седиште за во автомобил кое е функционира и како транспортер или во комбинација со..

3.200,00 ден.2.850,00 ден.

Fenix 0-18kg
Sale

Fenix 0-18kg

4.200,00 ден.3.360,00 ден.

Fenix 0-18kg

Fenix е бебешко седиште специјално дизјанирано и конструирано за новороденчиња. Гарантира удобност и..

4.200,00 ден.3.360,00 ден.

Leo 15-36kg
Sale

Leo 15-36kg

1.700,00 ден.870,00 ден.

Leo 15-36kg

Leo е детско седиште за деца на возраст од 4 до 11 години. Може да биде поставено во секој тип автом..

1.700,00 ден.870,00 ден.

Tiger 15-36kg
Sale

Tiger 15-36kg

2.500,00 ден.1.450,00 ден.

Tiger 15-36kg

Tiger е детско седиште (седло за подигање) дизајнирано имајќи ги во предвид потребите на децата при ..

2.500,00 ден.1.450,00 ден.

ViVo 9-36kg
Sale

ViVo 9-36kg

3.500,00 ден.2.800,00 ден.

ViVo 9-36kg

ViVo е бебешко/детско седиште кое е соодветно за бебиња и деца со тежина од 9 до 36 kg. Поради прила..

3.500,00 ден.2.800,00 ден.

Седиште за деца 15-36kg

Седиште за деца 15-36kg

400,00 ден.

Седиште за деца 15-36kg

Седиште за деца  до 36kg изработено од стиропор со платнена обвивка. Лесно за монтажа..

400,00 ден.

Седиште за деца 15-36kg

Седиште за деца 15-36kg

400,00 ден.

Седиште за деца 15-36kg

Седиште за деца  до 36kg изработено од стиропор со платнена обвивка. Лесно за м..

400,00 ден.

Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)