ПП апаратиПротивпожарен апарат 1кг

Противпожарен апарат 1кг

1.000,00 ден.

Противпожарен апарат 1кг

Противпожарен апарат за гасење на A,B,C пожари во автомобили и објекти со манометар и метално посто..

1.000,00 ден.

Противпожарен апарат 2кг

Противпожарен апарат 2кг

1.250,00 ден.

Противпожарен апарат 2кг

Противпожарен апарат за гасење на A,B,C пожари во автомобили и објекти со манометар и метално посто..

1.250,00 ден.

Противпожарен апарат 6кг

Противпожарен апарат 6кг

2.400,00 ден.

Противпожарен апарат 6кг

Противпожарен апарат со прашкасто полнење од 6 кг. за гасење на A,B,C пожари во автомобили, камиони..

2.400,00 ден.

Противпожарен апарат 750ml

Противпожарен апарат 750ml

700,00 ден.

Противпожарен апарат 750ml

 Противпожарен апарат со пенасто полнење и индикатор во боја во случај на претекување. Само за..

700,00 ден.

Прикажани 1 до 4 од 4 (1 страни)