ПОМОШ НА ПАТ прва помош-стандард

прва помош-стандард

250,00 ден.

прва помош-стандард

Прва помош - Standard - која содржи:-Завој 5х5-Газа 1/4-Памучна вата-Фластери 10-Хидроген 50 мл.-Без..

250,00 ден.

Јаже за влечење 3T

Јаже за влечење 3T

300,00 ден.

Јаже за влечење 3T

Плетена најлонска лента за влечење возила до 3 тона со должина: 3 метри и широчина: 5 цм. со 2 мет..

300,00 ден.

Јаже за влечење 5Т

Јаже за влечење 5Т

350,00 ден.

Јаже за влечење 5Т

Плетена најлонска лента за влечење возила до 5 тони со должина: 3 метри и широчина: 5 цм. со две м..

350,00 ден.

Адаптер и штипки за на акумулатор

Адаптер и штипки за на акумулатор

Конектирајте ги штипките со акумулаторот на возилото следејќи ги истите бои на клемите. Конектирајт..

150,00 ден.

Висококвалитетни кабли за палење

Висококвалитетни кабли за палење

Продолжни кабли за палење со висок квалитетДолжина на кабли: 4,5 mСигурен старт на лесни возила, кам..

1.620,00 ден.

Компресор 250psi 12V

Компресор 250psi 12V

750,00 ден.

Компресор 250psi 12V

Компресор со продолжен кабел и приклучок за на запалка од возило. Во комплтетот има и додатни адапт..

750,00 ден.

Ланци за снег за џипови и комбиња 4х4 16mm

Ланци за снег за џипови и комбиња 4х4 16mm

Ланци за снег за џипови и комбиња 4x4 Челични ланци за снег чиј газен дел е рибина коска.  Мо..

3.200,00 ден.

Ланци за снег за џипови и комбиња со мала и голема носивост

Ланци за снег за џипови и комбиња со мала и голема носивост

Ланци за снег за џипови и комбиња со мала и голема носивост.Челични ланци за снег чиј газен дел е ..

4.000,00 ден.

Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча

Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча

Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча. Челични ланци за снег чиј газен дел е рибина к..

4.000,00 ден.

Ланци за снег за камиони и комбиња

Ланци за снег за камиони и комбиња

Ланци за снег за камиони и комбиња.Цената на ланците се движи од 3500 до 14760 денари.Напомена:..

0,00 ден.

Ланци за снег за лесни возила 12mm

Ланци за снег за лесни возила 12mm

1.150,00 ден.

Ланци за снег за лесни возила 12mm

Челични ланци за снег за лесни возила со дебелина 12mm.Монтажата на ланците е едноставна, со обрач и..

1.150,00 ден.

Ланци за снег за лесни возила 12mm
Sale

Ланци за снег за лесни возила 12mm

1.600,00 ден.1.200,00 ден.

Ланци за снег за лесни возила 12mm

Челични ланци за снег за лесни возила со дебелина 12mm.Монтажата на ланците е едноставна, со обрач ..

1.600,00 ден.1.200,00 ден.

Ланци за снег за лесни возила 9mm
Sale

Ланци за снег за лесни возила 9mm

1.600,00 ден.1.020,00 ден.

Ланци за снег за лесни возила 9mm

Челични ланци за снег за лесни возила со дебелина 9mm.Монтажата на ланците е едноставна, со обрач и..

1.600,00 ден.1.020,00 ден.

Мал компресор 12V

Мал компресор 12V

430,00 ден.

Мал компресор 12V

Мал компресор (12V) за пумпање и дишење на топки, душеци. Со 3 метри продолжен кабел и прекинувач к..

430,00 ден.

Метален компресор 100psi

Метален компресор 100psi

1.850,00 ден.

Метален компресор 100psi

Висококвалитетен компресор на 12V, со манометар, растегливо црево и додатоци за пумпање на велосипе..

1.850,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 54 (4 страни)