За дом

    


Неутрализатор на миризби од миленици

Неутрализатор на миризби од миленици

 Единствената технологија Neutrafresh овозможува ефективна неутрализација на непријатни миризб..

220,00 ден.

Неутрализатор на миризби од цигари

Неутрализатор на миризби од цигари

 Единствената технологија Neutrafresh овозможува ефективна неутрализација на непријатни миризб..

160,00 ден.

Неутрализатор на непријатни миризби

Неутрализатор на непријатни миризби

Ефективно ги отстранува сите непријатни миризби од материјалите и воздухот (чад, храна, фарба, тоа..

160,00 ден.

Освежувач за простории со стапчиња 100ml

Освежувач за простории со стапчиња 100ml

 Senso Home линијата освежувачи за дом од Dr.Marcus се додаток кој ќе внесе стилски допир и &n..

450,00 ден.

Освежувач за простории со стапчиња 50ml

Освежувач за простории со стапчиња 50ml

 Senso Home линијата освежувачи за дом од Dr.Marcus се додаток кој ќе внесе стилски допир и &n..

300,00 ден.

Освежувач и неутрализатор
Sale

Освежувач и неутрализатор

100,00 ден.60,00 ден.

Освежувач и неутрализатор

Purity auto се специјални гранули кои ги апсорбираат непријатните мириси, истовремено ослободувајќ..

100,00 ден.60,00 ден.

Спреј освежувач за простории 300ml

Спреј освежувач за простории 300ml

 Senso Home линијата освежувачи за дом од Dr.Marcus збофатени со француски парфем ќе внесат при..

220,00 ден.

Прикажани 1 до 7 од 7 (1 страни)