Промотивни сетови со кровни куфери и носачиПромотивен сет 1 - кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 1 - кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Сетот содржи: 1. Кровен куфер CAM CLASSIC 320LНадворешни димензии: Д - 132 cm; Ш - 78 cm; В - 31 cm..

11.100,00 ден.

Промотивен сет 2 - кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 2 - кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM ELITE 320LНадворешни димензии: Д - 140 cm; Ш - 91 cm; В..

12.100,00 ден.

Промотивен сет 3 - кровен куфер 430L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 3 - кровен куфер 430L + кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM CLASSIC 430LНадворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 3..

14.100,00 ден.

Промотивен сет 4 - кровен куфер 430L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 4 - кровен куфер 430L + кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM CLASSIC DARK 430LНадворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; ..

15.100,00 ден.

Промотивен сет 5 - кровен куфер 430l + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 5 - кровен куфер 430l + кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM SPORT 430LНадворешни димензии: Д - 180 cm; Ш - 78 cm; В - 37..

15.900,00 ден.

Промотивен сет 6 - кровен куфер 320L + овални кровни носачи со механизми

Промотивен сет 6 - кровен куфер 320L + овални кровни носачи со механизми

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM ELITE 320LНадворешни димензии: Д - 140 cm; Ш - 91 cm; В - 39 ..

9.500,00 ден.

ПРОМОТИВЕН СЕТ 7 - КРОВЕН КУФЕР 320L + ОВАЛНИ КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

ПРОМОТИВЕН СЕТ 7 - КРОВЕН КУФЕР 320L + ОВАЛНИ КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

Сетот содржи:1. Кровен куфер CAM ELITE 320LНадворешни димензии: Д - 140 cm; Ш - 91 cm; В - 3..

9.800,00 ден.

Промотивен сет 8 – кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет 8 – кровен куфер 320L + кровни носачи со механизми

Промотивен сет – кровен куфер 320L + челични кровни носачи Кровен куфер  Капацитет: ..

9.900,00 ден.

ПРОМОТИВЕН СЕТ 9 - КРОВЕН КУФЕР 480L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

ПРОМОТИВЕН СЕТ 9 - КРОВЕН КУФЕР 480L + КРОВНИ НОСАЧИ СО МЕХАНИЗМИ

Промотивен сет - кровен куфер 480L + челични кровни носачиКровен куферКапацитет: 480LНадворешни..

12.900,00 ден.

Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)