Држачи за скии

Држачи за скии Menabo Yelo за 6 пара скии

Menabo Yelo за 6 пара скии

7.000,00 ден.

Menabo Yelo за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

7.000,00 ден.

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

4.200,00 ден.

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Nordic) ..

4.200,00 ден.

HAKR Држач за 6 пара скии

HAKR Држач за 6 пара скии

3.800,00 ден.

HAKR Држач за 6 пара скии

 Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving,..

3.800,00 ден.

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Kit Rialzi - сет подметачи за зголемување на висината на држачите за скии

Сет пластични подметачи за зголемување на висината на држачите за скии во случај растојанието помеѓ..

600,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

8.000,00 ден.

Menabo Aconcagua за 3 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 3 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) или 2 сно..

8.000,00 ден.

Menabo Frozen Alu  за 5 пара скии

Menabo Frozen Alu за 5 пара скии

4.900,00 ден.

Menabo Frozen Alu за 5 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 5 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)..

4.900,00 ден.

Menabo Frozen alu plus за 6 пара скии

Menabo Frozen alu plus за 6 пара скии

5.600,00 ден.

Menabo Frozen alu plus за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nbs..

5.600,00 ден.

menabo Himalaya за 2 пара скии

menabo Himalaya за 2 пара скии

5.600,00 ден.

menabo Himalaya за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) и 4 пара с..

5.600,00 ден.

menabo Iceberg за 4 пара скии

menabo Iceberg за 4 пара скии

3.900,00 ден.

menabo Iceberg за 4 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.  Напомена: Држачите се монтираат на кровн..

3.900,00 ден.

menabo Igloo за 2 пара скии

menabo Igloo за 2 пара скии

3.200,00 ден.

menabo Igloo за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic). Максимална нос..

3.200,00 ден.

menabo Shuttle за 2 пара скии

menabo Shuttle за 2 пара скии

4.200,00 ден.

menabo Shuttle за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic). Максимална нос..

4.200,00 ден.

menabo Silver Ice за 6 пара скии

menabo Silver Ice за 6 пара скии

7.000,00 ден.

menabo Silver Ice за 6 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)..

7.000,00 ден.

menabo Ski Rack за 1 пар скии

menabo Ski Rack за 1 пар скии

600,00 ден.

menabo Ski Rack за 1 пар скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи. Соодветен за 1 пар скии (Slalom, Carving, Nordic)...

600,00 ден.

menabo Viking за 2 пара скии

menabo Viking за 2 пара скии

4.800,00 ден.

menabo Viking за 2 пара скии

Магнетен држач за скии.  Соодветен за 2 пара скии (Slalom, Carving, Nordic) и 4 пара ста..

4.800,00 ден.

menabo White Bear 4 за 4 пара скии

menabo White Bear 4 за 4 пара скии

2.700,00 ден.

menabo White Bear 4 за 4 пара скии

Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.Соодветен за 4 пара скии (Slalom, Carving, Nordic)&nb..

2.700,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 23 (2 страни)