Кровни носачи

Кровни носачиAutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

AutoMaxi ALU алуминиумски кровни носачи

Две алуминимски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 107 cm, 115 cm, 1..

7.500,00 ден.

Automaxi FE челични кровни носачи

Automaxi FE челични кровни носачи

6.300,00 ден.

Automaxi FE челични кровни носачи

Две челични шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 107 cm, 115 cm, 123 ..

6.300,00 ден.

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Automaxi Pro Rack Large 2 Кровни носачи за доставни возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки.Диме..

10.300,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 2 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со две шипки. Димензии..

5.000,00 ден.

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

AutoMaxi Pro Rack Medium 3 Кровни носачи за комерцијални возила

Челични, пластифицирани кровни носачи за комерцијални, доставни возила - со три шипки. Димензии..

6.500,00 ден.

AutoMaxi Prodeck 500 Кровен багажник - седло

AutoMaxi Prodeck 500 Кровен багажник - седло

Комплетен кровен багажник за доставни возила со 7 челични шипки. Носивост: 75 kgСертификати за..

11.000,00 ден.

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

AutoMaxi Supra 3D додаток механизми за возила со 3 врати

Механизми за возила со три врати кај кои нема можност за монтажа на задната шипка. Овој сет е дода..

3.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

4.000,00 ден.

AutoMaxi Supra челични кровни носачи

Челични, пластифицирани кровни носачи. Максимална носивост: 50 kg / 75 kg Сертификати за квалит..

4.000,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

4.500,00 ден.

CAM COMPOCAR ALU овални кровни носачи

Две овални алуминиумски шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 110 cm, ..

4.500,00 ден.

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

CAM COMPOCAR FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми Шипките се достапни во следните должини: 11..

3.500,00 ден.

CAM LASER Кровен багажник - седло

CAM LASER Кровен багажник - седло

3.000,00 ден.

CAM LASER Кровен багажник - седло

Практично седло, едноставно монтирање и демонтирање на сите видови на кровни носачи со максимална ш..

3.000,00 ден.

CAM LASER Кровен багажник - седло

CAM LASER Кровен багажник - седло

3.700,00 ден.

CAM LASER Кровен багажник - седло

Практично седло, едноставно монтирање и демонтирање на сите видови на кровни носачи со максимална ш..

3.700,00 ден.

CAM LOGICO FE овални челични кровни носачи

CAM LOGICO FE овални челични кровни носачи

Две овални челични шипки + механизми + капачиња Шипките се достапни во следнит..

3.900,00 ден.

CAM LOGICO SW за караван возила

CAM LOGICO SW за караван возила

2.350,00 ден.

CAM LOGICO SW за караван возила

Овални, челични, пластифицирани шипки. Со механизми за монтажа на надолжните ролови на караван воз..

2.350,00 ден.

CAM MAGICO Кровен багажник - седло

CAM MAGICO Кровен багажник - седло

2.300,00 ден.

CAM MAGICO Кровен багажник - седло

Практично седло, едноставно монтирање и демонтирање на сите видови на кровни носачи.Сертификати за ..

2.300,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 101 (7 страни)