Ентериер

Ентериер Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика
Sale

Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

400,00 ден.320,00 ден.

Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Млеко за одржување на пластичниот ентериер во возилата препорачливo за поновите типови на возила ка..

400,00 ден.320,00 ден.

Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла
Sale

Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

400,00 ден.320,00 ден.

Dash & Glass - спреј за чистење маска и стакла

Лесен и едноставен за користење на сите тврди површини во возилото: маска, стакла, екрани и по..

400,00 ден.320,00 ден.

Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби
Sale

Fresh clean - Спреј за чистење ентериер со неутрализатор на миризби

Спреј за секаков вид дамки од храна, пијалоци, домашни миленици, отстоени дамки или пак за редовно ..

400,00 ден.320,00 ден.

Fresh shine Спреј за маска
Sale

Fresh shine Спреј за маска

300,00 ден.240,00 ден.

Fresh shine Спреј за маска

Спреј за маска (кокпит) со повеќе мириси. Остава прекрасен сјај на маската по нанесувањето, а воедн..

300,00 ден.240,00 ден.

Interior 1 Спреј за чистење ентериер
Sale

Interior 1 Спреј за чистење ентериер

300,00 ден.240,00 ден.

Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Висококвалитетен спреј-пена за чистење на внатершниот текстилен и пластичен ентериер на возилата. T..

300,00 ден.240,00 ден.

Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка
Sale

Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

380,00 ден.304,00 ден.

Interior 1 Спреј за чистење ентериер со четка

Спреј за чистење на внатрешниот пластичен, текстилен ентериер и теписон на автомобилот со додаток ч..

380,00 ден.304,00 ден.

Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа
Sale

Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

500,00 ден.400,00 ден.

Luxe leather Млеко за чистење и нега на кожа

Млеко за кожа кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид кожа како во возилото така и во дом..

500,00 ден.400,00 ден.

Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА
Sale

Perfect Finish спреј за стакло + ГРАТИС МИКРОФИБЕРНА КРПА

Отстранува нечистотии, масни наслаги и дамки од стаклени површини. Остава површина отпорна на дожд ..

250,00 ден.180,00 ден.

Абсорбер на непријатни миризби

Абсорбер на непријатни миризби

140,00 ден.

Абсорбер на непријатни миризби

Ефективно ги отстранува сите непријатни миризби од материјалите и воздухот (чад, храна, фарба, тоа..

140,00 ден.

Марамици за внатрешно стакло

Марамици за внатрешно стакло

130,00 ден.

Марамици за внатрешно стакло

Овие марамчиња се дизајнирани за чистење и на сите внатрешни стаклени површини во возилата. Отстра..

130,00 ден.

Марамици за кожа

Марамици за кожа

150,00 ден.

Марамици за кожа

Овие марамчиња се дизајнирани за чистење и освежување на кожните седишта и останатите кожни делови ..

150,00 ден.

марамици за пластични површини

марамици за пластични површини

130,00 ден.

марамици за пластични површини

Марамици за одржување на пластични површини на ентериерот во возилата, чистат, одмастуваат и д..

130,00 ден.

Марамици за пластични површини - мат

Марамици за пластични површини - мат

Марамици за одржување на пластични површини на ентериерот во возилата, чистат, одмастуваат и о..

130,00 ден.

Млеко за маска

Млеко за маска

280,00 ден.

Млеко за маска

Благодарение на напредната технологија, Dr.Marcus Titanium Cockpit Milk ефикасно го чисти кокпитот ..

280,00 ден.

Млеко за нега и потхранување на кожа
Sale

Млеко за нега и потхранување на кожа

340,00 ден.170,00 ден.

Млеко за нега и потхранување на кожа

Млеко за потхранување и  нега на кожа. Производот е полн со нутриенти кои го ревитализираат кож..

340,00 ден.170,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 34 (3 страни)