АВТОКОЗМЕТИКА

АВТОКОЗМЕТИКА Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Dry Touch Млеко за чистење и нега на пластика

Млеко за одржување на пластичниот ентериер во возилата препорачливo за поновите типови на возила ка..

400,00 ден.

 Зимско средство за ветробранско стакло 5L

Зимско средство за ветробранско стакло 5L

Зимско средство за ветробранско стакло од 5 литриОдмрзнува, чисти, одмастува и отстранува инсекти од..

165,00 ден.

 Полир во боја

Полир во боја

270,00 ден.

Полир во боја

Полир во боја од 300 ml со повеќе нијанси за полирање на автомобил. Содржи колор пигменти за пополну..

270,00 ден.

10 Работнички микрофибер крпи

10 Работнички микрофибер крпи

380,00 ден.

10 Работнички микрофибер крпи

Сет од 10 микрофибер, работнички крпи со димензии 30x30 cm.Идеални за во работилницаСо висок степен ..

380,00 ден.

2 во 1 Микро-волнена ракавица за миење

2 во 1 Микро-волнена ракавица за миење

Оваа 2 во 1 ракавица за миење има уникатна микро-волнена страна која впива поголема количина на шамп..

160,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 микрофибер пад за миење

300,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 пад за миење: Мрежеста страна - отстранува тврдоглави дамки од бубачки и нечистот..

300,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 микрофибер пад за миење

260,00 ден.

2 во 1 микрофибер пад за миење

2 во 1 пад за миење: Мрежеста страна - отстранува тврдоглави дамки од бубачки и нечис..

260,00 ден.

2 во 1 микрофибер ракавица за миење

2 во 1 микрофибер ракавица за миење

2 во 1 ракавица за миење: Мрежест пад - отстранува тврдоглави дамки од бубачки и нечистоти..

310,00 ден.

2 Специјални четки за детали

2 Специјални четки за детали

70,00 ден.

2 Специјални четки за детали

Овој сет содржи 2 специјални четки за детали: ЧЕЛИЧНА: За отстранување на корозија и оксидиран ..

70,00 ден.

3 Микрофибер крпи

3 Микрофибер крпи

200,00 ден.

3 Микрофибер крпи

Микрофибер крпи за чистење, сушење или полирање со димензии: 40х30 cmПрепорачана употреба: Микрофибе..

200,00 ден.

3 Полир сунѓери со рачка

3 Полир сунѓери со рачка

250,00 ден.

3 Полир сунѓери со рачка

3 полир сунѓери-падови идеални за полирање на ентериерот и екстериерот на вашиот автомобил. Рачката ..

250,00 ден.

3 Специјални четки за детали

3 Специјални четки за детали

150,00 ден.

3 Специјални четки за детали

Овој сет содржи 3 специјални четки за детали: ЧЕЛИЧНА: За отстранување на корозија и оксидиран ..

150,00 ден.

36 Микрофибер крпи за секаква употреба

36 Микрофибер крпи за секаква употреба

Сет од 36 микрофибер крпи за секаква употреба кои се магнет за прашина.Изработени од микрофиберЧиста..

1.440,00 ден.

5 памучни крпи за полирање

5 памучни крпи за полирање

300,00 ден.

5 памучни крпи за полирање

5 меки крпи за полирање, изработени од 100% памук за спречување на било каква шанса од создавање гре..

300,00 ден.

6 Микрофибер крпи за чистење

6 Микрофибер крпи за чистење

360,00 ден.

6 Микрофибер крпи за чистење

Сет од 6 микрофибер крпи со димензии: 30x40 cmМикрофибер влакната привлекуваат и подигаат нечистотиј..

360,00 ден.

Прикажани 1 до 15 од 229 (16 страни)